niclas
lindblad

⟨ tillbaka

ring mig om

Frågor om skydd och kommersialisering av IP-rättigheter, marknadsföring, konsumenträtt, kommersiella avtal och tvistelösning.

livet före Morris

Magnusson Advokatbyrå, Advokatfirman MarLaw (Uppsatspraktik), Hovrätten för Nedre Norrland (Sommarnotarie), Maastricht University (Erasmus), Uppsala Universitet (LL.M.)

visste du att

Topptursentusiast som tidigare levde efter devisen “Mer klös hälen lös”. Påstås vara en av få som faktiskt försökt maxa antalet höjdmeter på fjällkarta W51.
Niclas Lindblad Senior Associate, Advokat +46 735 45 82 12
LinkedIn E-post

black friday och julhandel online – har ni koll på reglerna för ångerrätten?

”Black Friday” är här och därefter sätter julhandeln igång på riktigt. Det innebär en ökad online-försäljning när både gamla och nya aktörer använder webbutiker som ett alternativ till fysiska butiker. För butikernas del blir det då förstås också viktigt att ha koll på de särskilda regler som gäller vid försäljning online. Risken är annars att drabbas av obehagliga överraskningar och badwill. > > >

priveq – ny tillväxtpartner för parfym.se

Morris Law har agerat legal rådgivare till Priveq Investment (”Priveq”) i samband med att Parfym Sverige AB (”Parfym.se”). En av de största nordiska online-aktörerna inom skönhet, har tagit in Priveq som ny ägare och tillväxtpartner. Tidigare ägare och nuvarande VD i Parfym.se kommer fortsatt att ingå i ägargruppen. > > >