morris law fortsätter växa i stockholm

Morris tar ytterligare kliv framåt i Stockholm och stärker upp fastighets- respektive M&A-gruppen med Nicklas Hansen och Martin Prager, båda från Hamilton. Nicklas och Martin går in som delägare på Morris från november 2019.

– Det är otroligt roligt att ansluta till Morris och få vara med på fortsättningen av den fantastiska resa som byrån redan har gjort. Morris fastighetsgrupp är en av få fastighetspraktiker i landet som verkligen kan erbjuda rådgivning för hela livscykeln av en fastighet, och jag ser fram mot att bidra med mina erfarenheter till teamet och byråns klienter. Jag ser också en enorm fördel i att byrån har experter inom andra för branschen viktiga rättsområden som skatt och finansiering.

Nicklas är specialiserad på fastighetsrätt och arbetar både med transaktioner och löpande rådgivning, exempelvis kommersiell hyra och utvecklingsprojekt, särskilt inom detaljhandelsbranschen. Nicklas har även stor erfarenhet av privat M&A, kommersiella avtal och franchisejuridik.

– Jag är glad och entusiastisk över att ansluta till Morris expansiva verksamhet och ser fram emot att utveckla byrån tillsammans med mina fantastiska nya kollegor, säger Martin Prager.

Martin är specialiserad på M&A och hjälper lika gärna entreprenörer som mellanstora eller stora bolag och riskkapitalister.

– Vi fortsätter vår satsning i Stockholm och det känns otroligt bra att Martin och Nicklas valde att komma till oss, säger Martin Taranger, VD på Morris Law. Deras erfarenhet blir en stor tillgång för både byrån och våra kunder.

  • Share linkedin
  • Share facebook

tags:

publicerat: