morris law expanderar med två nya delägare

Framgångarna fortsätter för Sveriges modernaste advokatbyrå som nu expanderar med både Jonas Toll och Martin Vildhede som nya delägare.

Jonas Toll ingår i Morris tvistegrupp samt i gruppen som hanterar immaterialrätt, marknad & media och kommersiella avtal. Jonas började på Morris 2016 och har tunga meriter särskilt inom IT, telekom och andra teknikintensiva branscher.

– Ända sen jag kom till Morris har jag känt att vi gör något väldigt bra och innovativt så det känns superroligt att ta det här klivet tillsammans med Morris och alla kollegor, säger Jonas Toll. Det ska bli riktigt kul att fortsätta bidra till vår utveckling och ytterligare etablera Morris som en kreativ och lyhörd partner till våra klienter.

Martin Vildhede är inriktad på arbetsrätt och offentlig upphandling. Han kommer närmast ifrån Setterwalls Advokatbyrå och har internationell erfarenhet från den engelska advokatbyrån Gowling WLG. Martin förstärker Morris kompetens på områdena, med unik specialistkunskap inom större omorganisationer, uppsägningar och företagshemlighetsfrågor.

-Jag ser fram emot att få vara med och utveckla den starka och moderna verksamhet som Morris redan har inom arbetsrätt och offentlig upphandling. Morris är en snabbfotad utmanare som arbetar på nya sätt och med nya innovativa verktyg. Det ska bli otroligt spännande att få vara med på den resa som Morris och advokatbranschen står inför, säger Martin Vildhede.

-Jag är väldigt glad att Jonas och Martin valt att fortsätta sina karriärer på Morris, säger Martin Taranger, VD på Morris Law. De bidrar båda verkligen till vår Morriskultur och de kommer bli en stor tillgång för både bolaget och våra klienter.

  • Share linkedin
  • Share facebook

tags:

publicerat: