morris law är med när vogue kommer till skandinavien

Sveriges modedrottning Martina Bonnier och det amerikanska förlaget Condé Nast startar den 28:e upplagan av modetiteln Vogue i Skandinavien. Bakom satsningen står företaget Four North Stockholm AB. Med Martina Bonnier som chefredaktör kommer Vogue Scandinavia att framhäva den unika kreativitet och fokus på hållbarhet som kännetecknar skandinaviskt mode världen över.

Vogue Scandinavia lanseras hösten 2021. För att reflektera den ständigt föränderliga modevärlden kommer fokus att ligga på Vogue Scandinavias digitala närvaro utöver den klassiska utgåvan.

– Att arbeta med världens mest prestigefulla förlag med 130 år på nacken är en utmaning i vanliga fall, lägg därtill en pandemi och historiskt omvälvande händelser i New York så har Vogue Scandinavias licens med Condé Nast varit en utmaning utöver det vanliga. Morris Law har varit ett professionellt stöd i alla svåra lägen. De har varit engagerade och noggranna i hela processen och jag har känt mig trygg hela vägen i mål. Ett stort varmt tack för ett otroligt arbete, Johanna, Jonas och Anna, säger Martina Bonnier.

Morris Law har varit rådgivare åt Four North i förhandlingarna med Condé Nast om licensen till varumärket Vogue, samt bistått Four North Stockholm AB med juridiska tjänster inför satsningen. Morris Laws team har i huvudsak bestått av Johanna Elvander Juhlin, Jonas Toll och Anna Hellborg Waterlow.

  • Share linkedin
  • Share facebook

tags:

publicerat: