årets nyttigaste helg med allt du behöver veta om blockchain

Blockkedjan är talk of the town och på mångas läppar. Men precis som när själva internet var nytt för 25 år sedan är blockkedjetekniken ett mysterium för många. Nu som då är det inte lätt att begripa direkt, men klart är att tekniken kommer att utmana och skaka om traditionella strukturer.

Och som alltid vid stora teknikskiften kommer juridik in i bilden. Eller kanske snarare frånvaron av lagar och regler.

”Som modern advokatbyrå vill vi inte stå vid sidlinjen och vänta och se. För att snarast möjligt kunna bidra till bättre lösningar inom blockkedjeteknikens många områden måste vi förstå den på djupet. Därför har vi beslutat att vara en del av den internationella festivalen CL+B Festival 2018”, säger Pär Svensson, marknadschef på Morris Law.

Världens första Computational Law & Blockchain Festival är ett tvådagars globalt evenemang sprunget ur en hackathonrörelse i New York, i partnerskap med MIT, Cornell Tech, Stanford m.fl. Fokus ligger på skapande och kreativitet, och CL+B Festival sammanför kodare, designers, advokater, politiker, forskare och studenter för att jämlikt, gränsöverskridande och tvärfackligt skapa en hållbar framtid för lag, rättspraxis och politik.

”Vi är nyfikna på denna utveckling och kommer därför ha huset fullt av föreläsare, workshopledare och livestreams samt ett 24-timmars-hackathon för att ta reda på hur framtiden kan komma att se ut och på vilket sätt vi kan bidra”, säger Martin Taranger, VD på Morris Law.

Eventet startar ‪lördag morgon‬ den 17 mars och avslutas först ‪på söndag den 18 mars‬ med deltagare från Chalmers, Göteborg Universitet, Collector Bank, RISE, Lantmäteriet m.fl

Alla är välkomna, oavsett bakgrund, intresseområden eller förkunskaper. Deltagandet är kostnadsfritt och festivalen kommer att vara så inkluderande som möjligt oavsett kunskapsnivå. I sann decentraliseringsanda arrangeras festivalen världen över av självstyrande noder under denna spännande helg i mitten av mars. Och vi på Morris Law är väldigt glada över att vara bland initiativtagarna.

Är du intresserad så kom hit och dela allt detta med oss på Vallgatan 30. Välkommen!

För mer info och program se: http://clbfest2018.morrislaw.se
(Följ utvecklingen fram till festivalen på FB: @clbfestGBG)

CL+B 2018 WORLDWIDE
CL+B GOTHENBURG

  • Share linkedin
  • Share facebook

tags:

publicerat: