morris law fortsätter att växa i stockholm

Framgångarna fortsätter för Sveriges modernaste advokatbyrå som nu fortsätter att växa i Stockholm. I början av februari ansluter en kvartett i form av Nimrod Badur, Björn Bjuggren, Elin Jansson och Kevin St. Hill, samtliga från Osborne Clarke. Nimrod och Björn blir nya delägare i Morris Law och rekryteringarna gör att Morris stärker upp sin kompetens inom fastighetssektorn samt inom bank och finans.

– Det känns väldigt bra att ansluta till Morris redan så välrenommerade fastighetsgrupp för att nu kunna bistå våra klienter med all form av fastighetsexpertis, säger Nimrod. Vi har en extremt bra grund att stå på där vi redan har tagit en stor andel av marknaden och jag är övertygad om att vi nu kommer kunna växa den andelen ytterligare. Det Morris som byrå har att erbjuda sina kunder är något unikt på marknaden och det är en stor ynnest att få vara med på den resan och bidra med min expertis och erfarenhet. Jag ser verkligen fram emot att få komma igång på allvar och hälsar både gamla och nya kunder välkomna till Morris.- Håller helt med säger Björn. Morris har på rekordtid lyckats etablera en välrenommerad fullservicebyrå som för varje år bryter ny mark och utökar sin andel, inte bara andel av fastighetsmarknaden utan även andelen av den svenska affärsjuridiska marknaden. Med en grundmurad kultur och true partnership bygger Morris ett fullservicelag med rätt person på rätt plats. Bank- och finansgruppen får en naturlig roll i det laget och även jag ser fram emot att få arbeta med befintliga och nya klienter tillsammans med alla Morriskollegor. 


Nimrod har specialiserat sig på fastighetsaffärer, infrastrukturprojekt, uthyrningar, joint venture, kommersiell hyresrätt samt bygg- och affärsavtal. Björns expertis ligger inom finansiering så som förvärvsfinansiering, fastighets- och annan tillgångsfinansiering, rörelsefinansiering, skuldinstrument på kapitalmarknaden (inklusive obligationer), venture debt finansiering, finansiell omstrukturering och generell bankutlåning.-Jag är väldigt glad att Nimrod och Björn valde att komma till oss, säger Martin Taranger, VD på Morris Law. Deras erfarenhet blir en stor tillgång för både bolaget och våra klienter.-Det känns inspirerande och roligt att växa vår verksamhet tillsammans med Nimrod och Björn, säger Olof Myhrman, ordförande på Morris Law. Vi är inne i en expansiv fas inom flera områden och rekryterar mycket personal med olika kompetenser. Tillskottet innebär att vår närvaro i Stockholm ökar och är väldigt vältimat när vi i samband med årsskiftet flyttat in i våra nya fina lokaler på Norrlandsgatan 15.

  • Share linkedin
  • Share facebook

tags:

publicerat: