interaktiv säkerhet förvärvar majoritetsandel i tsh

Morris Law har varit legala rådgivare när Interactive Security International AB (”Interaktiv Säkerhet”) förvärvat en majoritetsandel i det holländska bolaget Travel Support Holland B.V. (”TSH”).

Såväl Interaktiv Säkerhet som TSH bedriver verksamhet inom området ”travel support”, där de bistår internationella försäkringsbolag som har försäkringstagare i behov av assistans utanför det landområde där försäkringsbolaget har sin normala drift.

I och med förvärvet av majoritetsandelen i TSH stärker Interaktiv Säkerhet sin position som tjänsteförmedlare inom Nederländerna, Belgien, Luxemburg, Storbritannien, Island, Norge, Sverige, Danmark och Finland.

Teamet på Morris har på ett enkelt och effektivt sätt guidat oss genom transaktionsprocessen och alla internationella frågor som uppkommit. Vi har varit i trygga händer från start till mål ”, säger Johanna Schottenius (koncern-VD).

Morris Laws projektgrupp har främst bestått av Racine Ashjari och Therese Andersson. Pels Rijcken & Droogleever Fortuijn N.V. har engagerats som lokalt ombud i processen, främst genom Luc Defaix och Margriet de Soeten-Middelkoop.

  • Share linkedin
  • Share facebook

tags:

publicerat: