dspace förvärvar fengco real time control aktiebolag

Morris Law har biträtt dSPACE i samband med dSPACEs förvärv av samtliga aktier i Fengco Real Time Control Aktiebolag (”Fengco”).

Fengco Real Time Control AB är ett företag med över 20 års erfarenhet inom modellbaserad utveckling och reglerteknik. Fengco Real Time Control AB erbjuder verktyg för utveckling och testning av inbyggda styrsystem, från prototyp till slutprodukt med verifierad funktionalitet. Fengco agerar som distributör för dSPACEs produkter på den svenska marknaden och är under namnändring till dSPACE Nordic AB.

dSPACE är en av världens ledande leverantörer av simulering och valideringslösningar som används vid utvecklingen av uppkopplade, självkörande och elektriskt drivna fordon. Med företagets heltäckande utbud av lösningar utvecklar och testar särskilt fordonsproducenter och deras leverantörer mjuk- och hårdvarukomponenter för sina nya fordon långt innan en ny modell når vägarna. Portföljen sträcker sig från heltäckande lösningar för simulering och validering till ingenjörs- och konsulttjänster, samt utbildning och support. Med mer än 2 400 anställda världen över tillhandahåller dSPACE standardprodukter så väl som kundanpassade lösningar globalt.

Morris Law:s team bestod främst av Racine Ashjari och Therese Andersson.

  • Share linkedin
  • Share facebook

tags:

publicerat: