christoffer nystedt ny partner på morris law

Efter fem år på Morris Law kliver nu Christoffer Nystedt in som ny partner.

Christoffer är specialiserad inom fastighetsrätt, entreprenad- och konsulträtt samt tvistlösning. Christoffer har mångårig erfarenhet från andra advokatbyråer innan han 2018 anslöt till Morris Law. Christoffer arbetar med både svenska och internationella aktörer inom ett flertal olika branscher, med tydligt fokus på fastighets- och entreprenadsektorn. Han hanterar regelmässigt mycket stora projekt med särskild inriktning på entreprenad- och konsultavtal, försäkring, fastighetsutveckling och projektledningsfrågor. Christoffer har lång erfarenhet som ombud i såväl svenska och internationella skiljeförfaranden som vid allmän domstol.

– Vi är väldigt glada över att välkomna Christoffer som ny partner på Morris. Han är en mycket skicklig advokat med bred kompetens. Han är en uppskattad kollega med utomordentligt stort engagemang – såväl i våra klienter som i byrån, säger Andréa Dahrén, ansvarig partner för verksamhetsgruppen Entreprenad & fastighet vid Morris.

– Det känns väldigt roligt att axla en ny roll som partner på just Morris. Det är en unik advokatfirma som på ett föredömligt sätt lyckas kombinera nya och moderna arbetssätt med kvalitetsfokuserad rådgivning. Morris stora styrka är människorna som arbetar här. Det är en platt organisation som hela tiden uppmuntrar alla Morrisar att fortsätta ifrågasätta strukturerna i branschen. Jag ser otroligt mycket fram emot att i min nya roll få bidra till den fortsatta utvecklingen av vårt erbjudande, säger Christoffer.

– Det har varit väldigt kul att följa Christoffers utveckling på Morris och det känns helt naturligt att han nu går in som partner. Vi är alla väldigt glada att han fortsätter sin resa här hos oss säger Martin Taranger, VD på Morris Law.

  • Share linkedin
  • Share facebook

tags:

publicerat: