siri mårtensson hjälmberg ny delägare på morris

2019 har varit ett händelserikt år för Morris Law med fortsatt stark expansion och många nya medarbetare. I början av året rekryterades Siri Mårtensson Hjälmberg till byrån och från årsskiftet kliver hon in som ny delägare på Morris.

Siri är specialiserad inom IT/teknik, Life Science, GDPR, immaterialrätt, och kommersiella avtal. Hon har många års erfarenhet som advokat och även som bolagsjurist inom en internationell verksamhet. Siri arbetar med både svenska och utländska företag inom ett flertal olika branscher och i stor utsträckning med teknikintensiva bolag inom utveckling, IT och medicinteknik. Hon biträder dagligen kunder med rådgivning i frågor om dataskydd och integritetsfrågor, regulatoriska frågor samt med upprättande och förhandling av kommersiella avtal.

– Vi är flera på Morris som har arbetat med Siri i många år sedan tidigare och det känns därför extra roligt att hon valt att fortsätta sin karriär på Morris. Siris breda erfarenhet och inte minst hennes särskilda kompetens inom Life Science och regulatoriska frågor gör henne till en viktig nyckelspelare i Morris fortsatta utveckling, säger Caroline Ygge, partner och ansvarig för Morris Laws Commercial-grupp.

– Morris är för mig svaret på vad en modern och hållbar advokatbyrå ska erbjuda idag. Vi bryter ständigt ny mark genom att utmana med innovativa verktyg, nya arbetssätt, ett hållbart förhållningssätt och en kultur som bidrar till mångfald och jämställdhet. Det känns därför extra roligt att ta det här klivet och jag ser verkligen fram emot att fortsätta att utveckla Morris tillsammans med alla fantastiska kollegor och trogna klienter, säger Siri Mårtensson Hjälmberg.

– Även om Siri bara varit en kortare period hos oss känns det alltid roligt när någon internt tar klivet in som delägare. Vi är alla väldigt glada över att Siri valt att fortsätta sin resa hos oss på Morris säger Martin Taranger, VD på Morris Law.

  • Share linkedin
  • Share facebook

tags:

publicerat: