racine ashjari vinnare i årets client choice awards

Framgångarna fortsätter för Sveriges modernaste advokatbyrå. Idag utsågs Racine Ashjari, advokat och partner på Morris Law, till vinnare i kategorin ”General Corporate” vid 2018 års Client Choice Awards.

-Det är naturligtvis en stor ära men jag vill poängtera att utmärkelsen speglar hela byråns vilja att ständigt överträffa våra klienters förväntningar, säger Racine Ashjari.

Client Choice Awards är en internationella utmärkelse för ”excellence in client service” och delas sedan 2005 ut till advokatbyråer och advokater världen över som utmärkt sig med exceptionell kundvård och professionell kvalitet. Urvalsprocessen är synnerligen grundlig och genomförs av International Law Office och Lexology. Racine Ashjari valdes som vinnare i kategorin ”General Corporate”. De klienter som nominerat Racine Ashjari och deltagit i intervjuer har bland annat lämnat dessa omdömen:

  • “Racine is one of a kind; he is extremely knowledgeable within his area of expertise and very business minded.”
  • “Racine is a modern lawyer; he has great knowledge and transparency, he is proactive and achieves swift results.”
  • “Racine is the best lawyer in Sweden in his area of expertise; he is highly respected.”

Själv är Racine ödmjuk inför lovorden, men tror att nyfikenhet och lyhördhet är personliga egenskaper som uppskattats av klienterna som nominerat honom.

-Affärsmannaskap, proaktivitet och att kämpa lite hårdare för kundens bästa har alltid legat högst på min agenda. Hela Morris Law föddes ur idén om en mer kundorienterad advokatbyrå med mänskliga värderingar och vilja att driva utvecklingen framåt. Om utmärkelsen är ett resultat av detta är jag otroligt glad.

-Jag vill också lyfta fram att detta är resultatet av att vara en del av Morris Law och det teamwork där vi alltid strävar efter att hjälpa våra kunder lösa svåra problem på ett begripligt och enkelt sätt. Då måste man kunna tänka utanför boxen, och det kan både jag och mina kollegor. Återigen, detta är ingen one man show.

Läs mer om Client Choice Awards: www.clientchoice.com

  • Share linkedin
  • Share facebook

tags:

publicerat: