morris law växer snabbast i sverige

Affärsvärldens årliga kartläggning av de affärsjuridiska advokatbyråerna visar att Morris Law växer överlägset snabbast i Sverige!

Morris Law grundades våren 2014 med en tydlig vision. Morris Law fokuserar på innovation och ökad specialisering. Verksamheten genomsyras dessutom av ett ”utifrån och in tänk”, där kunden alltid står i fokus. Konceptet verkar onekligen fungera bra. Enligt Affärsvärldens kartläggning är Morris Law den advokatbyrå som växte överlägset snabbast under år 2015.

Vad är nyckeln till den här extremt snabba utvecklingen? – ”Vi har lyckats attrahera fler attraktiva lagspelare till vår advokatbyrå, dessutom är advokatbranschen i stor förändring, och kunderna attraheras av Morris Law:s affärsmodell där kunden alltid ställs i fokus och där innovation och ökad specialisering är drivkrafterna”, säger Racine Ashjari, en av grundarna till Morris Law.

Morris Law grundades av tre advokater i Göteborg under 2014. Idag har de kontor i Göteborg och Stockholm och har snabbt expanderat till 30 medarbetare.

Snabb och hållbar expansion bottnar ofta i en kombination av en bra affärsidé och nyfikna människor. Vi har lyckats attrahera exceptionellt duktiga medarbetare. Vi som jobbar här står för samma värderingar, individen är viktig men teamet är ännu viktigare. Receptet är laganda, hög juridisk kompetens och en vilja att åstadkomma hållbar förändring”, säger Racine.

Klicka här för att se Affärsvärldens undersökning.

Vill du veta mer om Morris Law? Kontakta oss gärna!

Racine Ashjari
Partner, Advokat
Telefon: 0735 03 00 60
E-mail: racine.ashjari@morrislaw.se

  • Share linkedin
  • Share facebook

tags:

publicerat: