morris law tar guld i årets advokatbyrå!

Varje år arrangerar analysföretaget Regi en kvalitets- och branschstudie som heter Årets Advokatbyrå. Upplägget är enkelt: klienterna bestämmer vem som vinner — och i år plockade vi hem guldmedaljen.

Det är något alldeles särskilt fint med att vinna Årets Advokatbyrå 90-199 MKR, och detta på grund av att det är klienternas omdömen som ligger till grund för resultatet. Våra klienter har fått betygsätta oss och vår kompetens inom en mängd områden och det gör oss otroligt stolta att vi lyckats leverera kundvärde på en så pass hög nivå under 2022 att det resulterade i en guldmedalj.

Vi vill rikta ett stort tack till våra fantastiska klienter för givande samarbeten och partnerskap där vi utmanas och utvecklas varje dag. Ett lika stort tack riktar vi till alla medarbetare som vi är så imponerade av och stolta över.

Under prisutdelningen satt vår People & Culture Manager/Sustainability Manager Jenny Sahlsten och vår VD Martin Taranger i ett panelsamtal med hållbarhetsfokus. Missade du det? Kolla på det i efterhand, 1.06.40 in i sändningen: Framtidens Advokatbyrå 2023.

  • Share linkedin
  • Share facebook

tags:

publicerat: