morris law modernaste byrån

Tack alla kunder för att ni hjälper oss att utvecklas. Let’s rethink business law!

Läs pressreleasen från Årets advokatbyrå nedan.

Pressmeddelande. ATT UPPLEVAS SOM MODERN blir allt viktigare – och allt svårare. Det visar branschstudien Årets Advokatbyrå där över 1000 relationer utvärderats.

Morris Law var den advokatbyrå i studien som i högst grad upplevdes som modern av sina kunder. MAQS Advokatbyrå upplevs som mest modern bland de stora advokatbyråerna.

Analysföretaget Regi Research & Strategi har frågat köpare av affärsjuridik om vad som är viktigt i relationen till advokatbyråerna sedan 2008. Värden som modern vs traditionell mäts bland annat och att upplevas som modern är viktigt.

– Värdet modern är starkt kopplat till låg bytesbenägenhet och generellt höga värden i kundnöjdhet. Motsatsen, att upplevas som en traditionell advokatbyrå, är negativt enligt studien, säger Ylva Gnosse, ansvarig för Årets Advokatbyrå studien på Regi Research & Strategi.

Det finns fler värden som förknippas med upplevelsen av en modern advokatbyrå. En högre grad av digitalisering, innovationsförmåga samt ett proaktivt förhållningssätt till exempel.

– Skillnaderna i dessa värden talar sitt eget språk. När kunderna som upplever advokatbyrån som traditionell uppger vad som är viktigast att förbättra, sätter majoriteten just proaktivitet.

– Studiens resultat är väldigt roligt och särskilt eftersom skälet till att starta byrån var att modernisera upplevelsen av kvalificerad affärsjuridik. Gemensamt för alla som börjat på Morris är en vilja att utmana och förändra branschen och vi tror att en sådan utveckling gynnar både våra kunder och våra medarbetare, säger Martin Taranger, VD Morris Law.

Om REGI och Årets Advokatbyrå

Årets Advokatbyrå är Sveriges största klientstudie för advokatbyråer specialiserade inom affärsjuridik. Över 1000 köpare av affärsjuridik ger sin syn på samarbetet och svarar på frågor om framtiden. Branschstudien genomförs årligen av analysföretaget Regi.

Vinnarna koras vid ett årligt event och kunskapsseminarium. Läs mer på aretsadvokatbyra.se.

För mer information, vänligen kontakta:

Ylva Gnosse

0707802603 ylva.gnosse@regi.se

Listan över Sveriges mest moderna advokatbyråer:

  1. Morris Law
  2. MAQS Advokatbyrå
  3. Magnusson
  4. MarLaw
  5. Moll Wendén

Analys utifrån frågan ”Upplever du din advokatbyrå som övervägande modern eller traditionell?” samt om klienten överväger att byta ut sin advokatbyrå eller ej.

Analys utifrån frågan ”Upplever du din advokatbyrå som övervägande modern eller traditionell?” Utveckling 2014 i jämförelse med 2016 och per kategori (stora, mellanstora och mindre advokatbyråer).

  • Share linkedin
  • Share facebook

tags:

publicerat: