morris law expanderar med ny delägare

Framgångarna fortsätter för Sveriges modernaste advokatbyrå som nu expanderar med Charlotta Wallman Hörlin som ny delägare. Charlotta kommer närmast från en kombinerad roll som vice vd och chefsjurist på RBS Nordisk Renting.

-Det känns väldigt bra att återigen vara advokat efter några år på bolag. Morris är en spännande byrå med ett modernt tänk kring affärsjuridik. Det tilltalar mig starkt, säger Charlotta.

Från 1 januari 2018 är Charlotta Wallman Hörlin delägare i Morris Law. Hon är tungt meriterad från RBS Nordisk Renting och dessförinnan som advokat och specialist counsel på Mannheimer Swartling. Totalt har Charlotta nära sjutton års erfarenhet av affärsjuridik och är specialiserad på fastighetstransaktioner, fastighetsrätt och hyresrätt. Hon har också arbetat bredare med bolagsrättsliga frågor, företagsöverlåtelser och investeringar.

-Jag är väldigt glad att Charlotta valde att komma till oss, säger Martin Taranger, VD på Morris Law. Hennes erfarenhet, inte minst genom det dubbla ledarskapet som både chefsjurist och vice VD, blir en stor tillgång för både bolaget och våra klienter.

Charlotta förstärker Morris fastighetsgrupp, som därmed rymmer fyra partners:
Andréa Dahrén, Racine Ashjari, Natalie Bretz och Charlotta Wallman Hörlin.

-Det känns inspirerande och roligt att växa vår verksamhet tillsammans med Charlotta, säger Olof Myhrman, ordförande på Morris Law. Vi är inne i en expansiv fas inom flera områden och rekryterar mycket personal med olika kompetenser.

Årets Advokatbyrå: Morris Law modernaste byrån

  • Share linkedin
  • Share facebook

tags:

publicerat: