jonas du rietz ny partner på morris law

Efter fem år på Morris Law kliver nu Jonas Du Rietz in som ny partner.

Jonas är specialiserad inom rättsområdena fastighetsrätt, hyresrätt, entreprenadrätt och tvistlösning. Innan han anslöt till Morris arbetade han under flera år på en annan advokatbyrå och han har även tjänstgjort i allmän domstol. Jonas arbetar med både svenska och utländska företag inom ett flertal olika branscher men med fokus på fastighets- och byggsektorn. Han hanterar regelmässigt mycket stora projekt inom såväl tvistlösning som fastighetsutveckling.

– Vi är väldigt glada över att välkomna Jonas som ny partner på Morris. Jonas är en mycket skicklig advokat med bred kompetens. Han är en uppskattad kollega med utomordentligt stort engagemang – såväl i våra klienter som i byrån, säger Andréa Dahrén, ansvarig partner för fastighetsgruppen vid Morris.

– Det är fantastiskt roligt att ta steget in i partnerskap på just Morris. Byrån kombinerar på ett sällsynt sätt nytänkande i arbetssätt och strukturer med hög kvalitet och respekt för advokatvärdena, vilket visat sig vara ett framgångsrecept. Framförallt bidrar det till att göra Morris till en väldigt trevlig arbetsplats. Det ska bli mycket roligt att fortsätta utveckla Morris i min nya roll, säger Jonas.

– Jag och Jonas började på Morris på samma dag i januari 2016. Det har varit väldigt kul att följa Jonas utveckling och det känns helt naturligt att han nu går in som partner. Vi är alla väldigt glada över att han valt att fortsätta sin resa på Morris säger Martin Taranger, VD på Morris Law.

  • Share linkedin
  • Share facebook

tags:

publicerat: