campadre förvärvar modekedja

Morris Law fortsätter att stödja Campadre i dess tillväxtresa, nu senast i samband med förvärvet av modekedjan Best of Brands konkursbo. Campadre är Nordens största shoppingklubb för kläder, skönhetsprodukter, inredning, hemelektronik och resor. Bakom Campadre står bland andra Torsten Jansson, grundare och storägare av den börsnoterade varumärkeskoncernen New Wave Group, Pelle Törnberg, tidigare vd för Stenbeckfamiljens tidningskoncern Metro samt Mikael Solberg, tidigare koncernchef för klädkoncernen RNB.

Genom förvärvet tar Campadre över hela den verksamhet som tidigare bedrevs under varumärket Best of Brands med avsikten att utveckla konceptet för de fysiska butikerna och för e-handeln.

”Att ta över ett så pass starkt och internationellt gångbart varumärke är en jättemöjlighet för oss. Genom våra andra e-handelsbolag har vi kunskap och erfarenhet av hur man skapar en hållbar och vinstdrivande affär inom mode på nätet. Nu skapar vi ett nytt bolag och vår vision är att bygga något som på sikt ska bli en miljardaffär”, säger Stefan von Stein, VD för Campadre.

Morris team i samband med transaktionen har främst bestått av Carl Friberg, Gustav Thorslund och Roger Wier.

  • Share linkedin
  • Share facebook

tags:

publicerat: