årets advokatbyrå – för andra året i rad!

Morris Law är otroligt stolta över att kunna dela den fantastiska nyheten att vi har blivit utsedda till Årets Advokatbyrå, i Regis årliga kvalitets- och branschstudie, för andra året i rad.

Våra klienters omdömen i Årets Advokatbyrå-studien ligger till grund för utmärkelsen och vi är särskilt stolta över att vårt personliga bemötande och engagemang har uppmärksammats. Att vara en modern byrå med fokus på digitalisering och hållbarhet är viktigt för oss, och det är härligt att se att våra klienter uppskattar våra insatser på dessa områden.

Vi ser fram emot att fortsätta vår resa tillsammans med alla våra klienter och fortsätta leverera högkvalitativa juridiska tjänster som skapar kundvärde.

”Riktigt kul att vinna i år igen! Vi är oerhört stolta över våra fantastiska medarbetare som visar ett stort engagemang i alla våra samarbeten. Att fira byråns 10-årsdag i år är en betydande milstolpe för oss och vi har åstadkommit en hel del under denna period och vi fortsätter ständigt att utvecklas och förbättras”, säger Martin Taranger, VD på Morris.

  • Share linkedin
  • Share facebook

tags:

publicerat: